Italiaanse zomerkeuken

Ruisbroek (Antw.) 2870 Kerkstraat 34 De Ark (cafetaria)
Een workshop Italiaanse keuken gegeven door lesgever Nicola Priolo.
Deze keuken is gevarieerd en seizoensgebonden. Er wordt belang gehecht aan het gebruik van verse ingrediënten. Eenvoudige gerechten, met slechts enkele ingrediënten waarbij de verhoudingen nauwkeurig worden afgewogen, zijn typerend voor de Italiaanse keuken.
Nicola geeft o.a. avondles Italiaanse keuken en is eigenaar van een Italiaanse wijnwinkel.
Voorstel Italiaanse menu:
Voorgerecht: bruschetta met asperges
I hoofdgerecht: Pasta met rucolapesto en gebakken garnalen
II hoofdgerecht: sint-jacobsvruchten
Dessert: Mascarponecreme met bosvruchten en chocolade
Praktisch
Lekkere proevertjes gerechtjes met een wijntje erbij.
Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.
inschrijving nodig om de juiste hoeveelheid benodigdheden aan te kopen